Borislav Miljanović

CEO, Represent System

O predavaču

Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a zatim završio master i doktorske studije komunikologije na Fakultetu političkih nauka.

Radio je kao novinar i urednik u velikom broju medija više od deset godina. Osnovao je odeljenje za odnose sa javnošću BK grupe i Kraljevske palate i bio prvi zvanični predstavnik za odnose sa javnošću NJ.KV prestolonaslednika Aleksandra II. Borislav je takođe radio kao docent za poslovnu komunikaciju na Fakultetu za menadžment BK Univerziteta. Osnivač je PR agencija Represent Communications u Beogradu, Podgorici, Sarajevu, Banja Luci i Skoplju, agencije za praćenje digitalnih medija Digital Element i poslovnog magazina i portala BizLife i Represent Academy, posvećene isključivo edukaciji i usavršavanju profesionalaca.

Član je upravnog odbora Američke Privredne komore, bio je u vise mandata clan UO Srpske asocijacije menadzera i ucestvuje u radu Asocijacije korporativnih direktora Srbije,  i NALED-a (Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj).

Jedan je od osnivača DSOJ-a (Društva za odnose sa javnošću Srbije). Dobitnik je nagrade za lični doprinos “Srđan Đurić” u oblasti komunikacija, koju dodeljuje Društvo za odnose sa javnošću Srbije, nagrade za razvoj marketinga od strane magazina Taboo, specijalizovane publikacije za razvoj marketinga, nagrade za najboljeg menadžera koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera i nagrade za doprinos razvoju PR struke od strane Pro.PR-a.

Kao trener medijskog i javnog nastupa obučio je više od 90 lidera u Srbiji i regionu ali i državnih funkcionera u Vladama premijera Mirka Cvetkovića i Ane Brnabić Republike Srbije takođe, bio je angažovan i kao medijski savetnik bivšeg gradonačelnika Begrada Nenada Bogdanovića. Licencirani je predavač na Londonskoj školi za odnose s javnošću, a predaje i kao gostujući predavač na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu.

Društvene mreže