Ivan Stefanović

Head of Strategic programs, Hyperoptic

O predavaču

Ekspert za strategiju, transformaciju i unapređenje performansi.

Ivan Stefanović je menadžer u konsaltingu u Deloitte Srbija. Poseduje preko 10 godina iskustva u oblastima organizacionog dizajna, organizacionih promena, dizajna i unapređenja poslovnih procesa, razvoja strategije i upravljanja performansama. Njegovo iskustvo se proteže kroz različite industrije, kao što su bankarstvo, nafta i gas, igre na sreću i maloprodaja. Pored profitnog sektora, Ivan je radio i u državnom, kao i u neprofitnom sektoru.

Ivan ima iskustvo u vođenju i učestvovanju u različitim velikim i malim projektima koji su rezultovali značajnim strategijskim promenama, operativnim unapređenjima i smanjivanjem troškova. Najveći deo njegovog dosadašnjeg fokusa je bio na dizajniranju, podršci i vođenju promena unutar organizacija upotrebom empirijski testirane metodologije koja obezbeđuje visok nivo morala zaposlenih. Radio je sa nekim od veoma poznatih organizacija u Srbiji, kao što su: NIS, Vojvođanska banka, Intesa, NALED, GI Group i druge.

Ivan je diplomirao i magistrirao na odseku za menadžment Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Na istom fakultetu je doktorirao iz oblasti strategije i organizacije. Tema disertacije je “Strategijski i strukturni aspekti organizacine adaptacije u uslovima diskontinuiteta”. Ivan poseduje i stručne sertifikate: Lean Six Sigma Black Belt, Certified Business Architect i Certified Performance Management Professional.

Društvene mreže