Nebojša Mandić

CEO, Intereuropa - Logističke usluge Beograd

O predavaču

Nebojša je priznati lider sa preko 25 godina iskustva u leadership-u i logistici. Svoje iskustvo sticao je kroz razvoj vizija, misija i strategija, izgradnju korporativne kulture, vođenje ljudi, rad na kvalitetu usluga, primeni međunarodnih standarda, kriznom menadžmentu i vođenju organizacija do postizanja poslovnih ciljeva. Za njega “status quo” nije prihvatljiv, on inicira i sprovodi promene.

Rođen je u Beogradu, a visoko obrazovanje u oblasti menadžmenta stekao je u Sjedinjenim Američkim Državama (BBA), dok je specijalističke studije pohađao u Sloveniji, na bledskoj poslovnoj školi IEDC (Executive MBA).

Do 2014. godine vodio je operativno poslovanje DHL Express-a u Srbiji gde je bio Zamenik generalnog direktora, a od 2014. do 2021. godine, vodio je DHL Global Forwarding u Srbiji gde je bio na poziciji Generalnog direktora. To je deo  Deutsche Post DHL Group-e koji zauzima vodeće pozicije i u svetu i kod nas, za transport robe u pomorskom i avio saobraćaju. 2021. godine pridružuje se kompaniji Intereuropa kao CEO zadužen za poslovanje u Srbiji. To je kompanija koja se bavi pružanjem logističkih usluga, u vlasništvu je Pošte Slovenije i pored razvoja svog poslovanja na našem tržištu gde je potreban brz i temeljan business turnaround, u planu ima i izgradnju jednog od najmodernijih logističkih centara kod nas. Član je Upravnog odbora Srpske asocijacije menadžera i aktivan je u više poslovnih i strukovnih asocijacija. Voli sport, zdrav način života i work – life balans.

Društvene mreže