Dragan Popović

President, Aigo BS

O predavaču

Dragan Popović je preduzetnik i lider sa preko 25 godina iskustva. Osnivač je i predsednik AIGO Grupacije koja obuhvata više firmi u oblasti IT-a: najveća kompanija AIGO koja kreira inovativna IT rešenja za uspostavljanje i održavanje efikasnog integrisanog poslovnog sistema na tržištu Srbije i Atom partner distributivna kompanija koja zavnično distribuira računarsku opremu, potrošačku elektroniku, mobilne telefone na prostoru zapadnog Balkana. Takođe, AIGO je vlasnik sa 22 odsto akcija start up firme Yolo Book, čime se daje podrška razvoju novih ideja i inovacija u poslovanju.

Misiju i viziju svojih kompanija gradi hrabro, kroz set različitih veština i znanja, prepoznavanjem tržišnih prilka, postavljanjem novih ciljeva, pažljivim odabirom saradnika koji danas čini tim od skoro 200 zaposlenih i stručnjaka koji sa istim entuzijazmom streme postizanju zajedničkog uspeha. Kompanija AIGO je doživela transformaciju i reorganizaciju u sveobuhvatnom obliku, od širenja portfolio-a svojih proizvoda i usluga, do implementacije strategije razvoja nove organizacije i svakako jačanje kompanije dovođenjem novih kadrova. S tim u vezi, poseduje bogato iskustvo iz oblasti upravljanja promena, kao uspešan preduzetnik u Srbiji.

Stalnim unapređivanjem liderskih veština ličnim primerom inspiriše i motiviše svoje zaposlene da stiču nova znanja i sposobnosti, što čini suštinu Draganovog vizionarstva.

Diplomirao je 1992. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

Član je Upravnog odbora Srpske asocijacije menadžera i svojim znanjem i iskustvom doprinosi podsticaju razvoja poslovnog okruženja i uspešnog društvenog umrežavanja što podrazumeva imperativ u savremenom svetu. Član je UO ženskog košarkaškog kluba Crvena Zvezda i kao bivši atletičar i veliki ljubitelj sporta podržava njegov razvoj u našoj državi i pomaže da se mladim ljudima približi ideja o zdravom životu. Veruje u svoju misiju, ideje i svoje zaposlene i ostavlja “srce na terenu”. Poverenje u svoj tim, negovanje odnosa, otvorenost u komuniikaciji, razvoj ljudi i ideja je ono što predstavlja esenciju Draganove svakodnevice u poslovanju.

Otac je dva sina i roditeljstvo smatra svojom najvažnijom ulogom.

Društvene mreže