Miša Lukić

Founder & Chief Business Designer, New Strategy

O predavaču

Miša Lukić jedan je od najistaknutijih poslovnih stručnjaka iz oblasti brend i biznis dizajna u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Osnivač je i Chief Business Designer New Startegy, prve biznis dizajn kompanije u regionu koja radikalnom promenom postojećih poslovnih modela, na kreativan i inovativan način, sagledava biznis i pomaže pri pronalaženju originalnih i inovativnih rešenja u svim poslovnim segmentima jedne kompanije.

Nosilac je zvanja Certified Professional Coach (Institute for Professional Excellence in Coaching - iPEC London) i titule Ambasador znanja koju dodeljuje ugledna Life Learning Academia ( Slovenija).

Tokom svoje preko 25 godina bogate poslovne karijere, sa velikim uspehom je predvodio marketinške agencije u Centralnoj i Istočnoj Evropi i na Bliskom Istoku. Na poziciji regionalnog izvršnog direktora Publicis Groupe bio je zadužen za čak 30 zemalja.

Prepoznat unutar i van svoje kompanije kao osoba od integriteta i ugleda, a na osnovu ostvarenih poslovnih rezultata, članovi Srpske asocijacije menadžera proglasili su Mišu Lukića za Menadžera godine 2016. Takodje, SAM je kompaniji Leo Burnett koju je Miša predvodio od 2000. do 2016. dodelio titulu “Najbolji poslodavac u 2013. godini

Društvene mreže